Skip to the content

Spørgsmål og svar

På denne side finder du hjælp og svar på tingene. Skulle du ikke finde svar på netop dit spørgsmål, så kontakt os endelig eller kig ind i vores butik.

Streaming

Viaplay Film & Serier er inkluderet i alle vores Tv-pakker. Her får du adgang til et kæmpe katalog med en lang række film, serier og populære programmer fra både ind- og udland.
Når du er medlem af in-tv.dk får du dine login-oplysninger til Viaplay. Gennem Viaplays egen app kan du streame det bedste underholdning, både til store og små.
Viaplay Film & Serier er tilgængelig på både smart Tv, smartphones, tablets og computer, så du har adgang til ubegrænset streaming der, hvor du er – både i Danmark og resten af EU.

Med in-tv Web får du meget mere ud af din underholdning.
Hos os har du Web-Tv gennem PlayMaker-appen, så du altid kan tage dine Tv-kanaler med dig. Når du er medlem af in-tv.dk får du dine login-oplysninger og henter PlayMaker-appen ned på enten dit smart Tv, smartphone eller tablet. Du kan også se Web Tv fra din computer.
In-tv Web er koblet op på dit valg af Tv-pakke hos os. Derfor kan du se alle dine kanaler både på dit Tv og gennem in-tv Web appen.

Hvad kan du med in-tv Web:
• Starte et program forfra
• Spole og sæt på pause
• Gå tilbage i arkivet i op til 48 timer
• Optage Tv-programmer op til 6 dage frem
• Optage op til 25 timers Tv-programmer
• Se Tv på op til 4 enheder – uanset, hvor du er i landet

Vejledning til at opsætte dit WebTv finder du her
Du kan også finde vores vejledningsvideo til Playmaker på telefonen her

Tilvalg – Tv

Hos in-tv.dk har vi ingen pointsystemer. Her kan du helt selv sammensætte din Tv-pakke, så du ikke behøver gå glip af de bedste realityprogrammer, de største sportsøjeblikke eller dine yndlingsserier.

Med in-tv Mix 10 kan du skræddersy din Basic+ Tv-pakke med 10 ekstra kanaler, som du frit vælger fra vores Mixkanaler.
Kanalerne kan ændres gratis en gang om måneden, så du altid har de kanaler, der skal til for at følge med i dine yndlingsserier eller sæsonens sport.

Med in-tv Mix 10 får du altså:
• 27 kanaler fra Basic+ Tv-pakken
• Viaplay Film og Serier
• in-tv Web
• 10 helt valgfrie kanaler
• Ekstra får du også Kanal 4, DK 4 og TV2 Charlie, så du aldrig kommer til at mangle god underholdning.

Få 40 Tv-kanaler og masser streaming til kun 424,- kr. pr. måned

Her kan du se oversigten over Mixkanaler

For at kunne benytte in-tv Mix skal Tv’et være udstyret med et CI+ interface. CA-modul og SmartCard kan lejes gennem in-tv.dk, eller in-tv web kan benyttes.

Hos in-tv.dk har vi ingen pointsystemer. Her kan du helt selv sammensætte din Tv-pakke, så du ikke behøver gå glip af de bedste realityprogrammer, de største sportsøjeblikke eller dine yndlingsserier.

Med in-tv Mix 20 kan du skræddersy din Basic+ Tv-pakke med 20 ekstra kanaler, som du frit vælger fra vores Mixkanaler.
Kanalerne kan ændres gratis en gang om måneden, så du altid har de kanaler, der skal til for at følge med i dine yndlingsserier eller sæsonens sport.

Med in-tv Mix 20 får du altså:
• 27 kanaler fra Basic+ Tv-pakken
• Viaplay Film og Serier
• in-tv Web
• 20 helt valgfrie kanaler
• Ekstra får du også Kanal 4, DK 4 og TV2 Charlie, så du aldrig kommer til at mangle god underholdning.

Få 50 Tv-kanaler og masser streaming til kun 618,- kr. pr. måned

Her kan du se oversigten over Mixkanaler

For at kunne benytte in-tv Mix skal Tv’et være udstyret med et CI+ interface. CA-modul og SmartCard kan lejes gennem in-tv.dk, eller in-tv web kan benyttes.

Er du tilfreds med vores eksisterende pakkeløsninger, men blot har lyst til at tilføje enkelte kanaler, er tilvalgskanalerne en nem og fleksibel måde at supplere din Tv-pakke på.
Allerede fra Basic Tv-pakken kan du tilvælge en eller flere af dine yndlingskanaler.

Har du spørgsmål til priser på den enkelte kanal kan du enten kontakt os eller se mere på din egen selvbetjeningsportal.

Her kan du se oversigten over Tilvalgskanaler
Her kan du se priserne på de enkelte tilvalgskanaler


For at kunne benytte tilvalgskanaler skal Tv’et være udstyret med et CI+ interface. CA-modul og SmartCard kan lejes gennem in-tv.dk, eller in-tv web kan benyttes.

Vi har samlet de mest populære tilvalgskanaler i seks attraktive tilvalgspakker, så du ikke skal gå ned på god underholdning.
Tilvalgspakkerne kan tilkøbes alle vores Tv-pakker.

Her kan du se oversigten over Tilvalgspakkerne

For at kunne benytte tilvalgspakkerne skal Tv’et være udstyret med et CI+ interface. CA-modul og SmartCard kan lejes gennem in-tv.dk, eller in-tv Web kan benyttes.

Devices

Hos in-tv.dk tror vi på, at den gamle tv-boks er fortid. Vi støtter op om teknologiens fremskridt, og med APPLE TV 4K får du den fuldendte TV-oplevelse, så du kan styre hele familiens underholdningsbehov fra et enkelt sted. Med APPLE TV får alle i familien deres helt egen bruger i kontrolcenteret, hvor de personligt kan tilgå deres yndlingsfilm, tv, musik, spil og meget mere. Husk at du altid får Viaplay – Serier og Film samt in-tv Web med gratis i din tv-pakke fra in-tv.dk.

APPLE TV 4K er den nyeste model på markedet med hidtil uset opløsning på dine yndlingsprogrammer. Dit APPLE TV taler selvfølgelig også sammen med alle dine andre APPLE-produkter, så fremtiden for alvor kan flytte ind. Hos in-tv.dk er der intet oprettelsesgebyr eller andre ekstraudgifter. For kun 49,- om måneden kan du leje et APPLE TV 4K med binding i 6 måneder.

Bestil dit APPLE TV 4K på vores selvbetjening eller kontakt os på 71 992 998 eller send os en mail på info@in-tv.dk

Vejledningen til at installere dit APPLE TV kan du se her
Du kan også finde vores vejledningsvideo til opsætning af APPLE TV her
Hvis du har brug for hjælp til oprettelse af Apple id, har vi en vejledning her

Med en Chromecast kan du få opfyldt hele familiens underholdningsbehov uden en masse unødvendigt og manuelt bøvl. Slut med at zappe igennem kanaler du ikke ser – med en Chromecast tilkoblet dit fjernsyn kan du, via din Smartphone eller ungernes tablet, nemt caste lige netop det indhold du vil direkte til dit fjernsyn.

Chromecast Ultra fungerer via din WiFi-forbindelse og opsættes i Google Home App'en, som du installerer på din enhed. Når det er på plads, kan du caste indhold fra alle dine favorit-apps fx Playmaker, Viaplay, Netflix, DRTV, Filmstriben, YouTube og mange flere. Husk at du altid får Viaplay – Serier og Film samt in-tv Web med gratis i din tv-pakke fra in-tv.dk.

Hos in-tv.dk kan du leje en Chromecast for kun 39,- om måneden, og vi hjælper selvfølgelig meget gerne med opsætning, og alle de spørgsmål du måtte have.
Bestil din Chromecast Ultra på vores selvbetjening eller kontakt os på 71 992 998 eller send os en mail på info@in-tv.dk

Vejledningen til at installere din Chromecast Ultra kan du se her

Med et CA-modul fra in-tv.dk er det slut med den gamle tv-boks, og slut med flere forskellige fjernbetjeninger der bliver væk. Et CA-modul sættes direkte i dit fjernsyn og giver hurtigt og nemt adgang til de kanaler, du har i din TV aftale. Hos in-tv.dk lejer du altid ét gratis CA-modul med, når du køber en TV-pakke, hvor det er nødvendigt. Vil du for eksempel også have dine kanaler tilgængelige i børneværelset eller soveværelset, kan du leje et eller flere ekstra CA-moduler til en pris på 39,- pr. stk. pr. mdr. Vi hjælper selvfølgelig meget gerne med opsætning og alle de spørgsmål du måtte have.

Bestil dit CA-modul på vores selvbetjening eller kontakt os på 71 992 998 eller send os en mail på info@in-tv.dk

Vejledningen til at installere dit CA-modul kan du se her
Du kan også finde vores vejledningsvideo til isætning af CA-modul her

Når du bestiller bredbånd fra in-tv.dk følger markedets bedste modem selvfølgelig med – hos in-tv.dk går vi ikke ned på kvalitet.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os på 71 992 998 eller send os en mail på info@in-tv.dk

Vejledningen til at installere dit modem kan du se her

Hvis du oplever problemer med dit WiFi kan du finde hjælp her
Du kan også finde vores vejledningsvideo til tilkobling af modem her

Oplever du ustabilt trådløst internet i hjemmet? Det kan være svært at få dit WiFi til at nå ud i alle rum, hvis du bor på flere etager eller i et hjem med vægge af armeret beton. Løsningen kan være en WiFi extender, der kan forlænge rækkevidden af det signal, der kommer fra dit modem. En WiFi extender kan lejes ved in-tv.dk, kontakt os på 71 992 998 eller info@in-tv.dk for at høre mere.

Hvis du oplever problemer med dit WiFi kan du finde hjælp her

Tilvalg – Bredbånd

Med in-tv Sikkerhed kan du roligt slappe af og føle dig tryg, når du færdes på nettet. Vi er dit værn mod cyberkriminalitet, og hos os får du blandt andet testvindende anti-virus, udvidet netbank beskyttelse, forældrekontrol, to-vejs firewall samt opsætning på alle dine enheder – så behøver du ikke bekymre dig om noget.

Du kan få in-tv Sikkerhed for kun 39,- om måneden og der er selvfølgelig hverken oprettelsesgebyr, binding eller andre ekstra betalinger, til gengæld hjælper vi dig gratis i gang med opsætning på alle dine enheder.

in-tv Sikkerhed kan tilkøbes via Mit.in-tv.dk

Med in-tv IT-hjælp er det slut med at ringe rundt til familie og venner. Alle dine IT-problemer bliver løst hurtigt og nemt, så du kan komme videre uden at bøvle med teknikken. Uanset om det er printeren, WiFi, opdateringer, optimeringer eller hvad end der kan drille, så sidder vores dygtige team altid klar til at hjælpe.

Du kan få in-tv IT-hjælp for kun 79,- kr. om måneden på en enkelt enhed og for 149,- kr. på et ubegrænset antal enheder i din husstand. Der er selvfølgelig hverken oprettelsesgebyr, binding eller andre begrænsninger.

in-tv IT-hjælp kan tilkøbes via Mit.in-tv.dk

Hos in-tv.dk kan du også købe en fast IP-adresse som tilkøb til din internetløsning.
En fast IP-adresse er for dig:
• Der har en tyverialarm, der har brug for at være tilkoblet en fast adresse
• Der spiller mange spil online, eller har en gamer i huset
• Der har brug for at tilgå din virksomheds internetserver hjemmefra f.eks. ved hjemmearbejde.

Med en fast IP-adresse fra in-tv.dk forbliver IP-adressen altid den samme, og skifter altså ikke fra dag til dag som en normal dynamisk IP-adresse – slut med at ryge af nettet på de helt forkerte tidspunkter. En Fast IP-adresse fra in-tv.dk koster kun 49,- pr. mdr.

Kontakt os endelig på 71 992 998 hvis du ønsker at bestille, eller har spørgsmål.

Hos in-tv.dk tilbyder vi også, at du kan oprette din egen in-tv mail under domænet @in-tvmail.dk. Du opretter din nye mail på din Selvbetjening.

Du kan læse om mailopsætning her

Priser

Her kan du se vores faste priser hos in-tv.dk
Oprettelsesgebyr: 495,-
Skift af Tv-pakke: 495,-
Teknikerbesøg: 695,- pr. påbegyndt time
Skift af internetprodukt: 0,-
Skift af Mix-kanaler og tilvalgskanaler: 0,-

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 71 992 998

Fandt du ikke svar på det, du søgte?

Så kontakt os endelig