Skip to the content

Svar på alt

På denne side finder du hjælp og svar på tingene. Skulle du ikke finde svar på netop dit spørgsmål, så kontakt os endelig eller kig ind i vores butik.

Streaming

Viaplay | Film & Serier er inkluderet i alle vores tv-pakker. Her får du adgang til et kæmpe katalog med en lang række film, serier og populære programmer fra både ind- og udland.
Når du er medlem af in-tv.dk får du dine login-oplysninger til Viaplay. Gennem Viaplays egen app kan du streame det bedste underholdning, både til store og små.
Viaplay | Film & Serier er tilgængelig på både Smart tv, smartphones, tablets og computer, så du har adgang til ubegrænset streaming der, hvor du er – både i Danmark og resten af EU.

Med in-tv Web får du meget mere ud af din underholdning.
Hos os har du Web tv gennem PlayMaker-appen. Så kan du altid kan tage dine tv-kanaler med dig. Når du er medlem af in-tv.dk, får du dine login-oplysninger og henter PlayMaker-appen ned på enten dit Smart tv, smartphone eller tablet. Du kan også se Web tv fra din computer.
in-tv Web er med i din tv-pakke hos os. Derfor kan du se alle dine kanaler både på dit tv og gennem in-tv Web-appen.

Hvad kan du med in-tv Web:
• Starte et program forfra
• Spole og sæt på pause
• Gå tilbage i arkivet i op til 48 timer
• Planlægge optagelse af tv-programmer 6 dage frem
• Optage op til 100 timers tv-programmer
• Se tv på op til 4 enheder – uanset, hvor du er i landet

Vejledning til at opsætte dit Web tv finder du her
Du kan også finde vores vejledningsvideo til Playmaker på telefonen her

Tilvalg – Tv

Hos in-tv.dk har vi ingen pointsystemer. Her kan du helt selv sammensætte din tv-pakke. Så behøver du ikke gå glip af de bedste realityprogrammer, de største sportsøjeblikke eller dine yndlingsserier.

Med in-tv Mix 10 kan du skræddersy Basicpakken med 10 ekstra kanaler, som du frit vælger fra vores Mixkanaler.
Kanalerne kan ændres gratis en gang om måneden. Så har du altid de kanaler, der skal til for at følge med i dine yndlingsserier eller sæsonens sport.

Med in-tv Mix 10 får du altså:
• 24 kanaler fra Basicpakken
• Viaplay | Film & Serier
• in-tv Web
• 10 helt valgfrie kanaler
• Ekstra får du også Kanal 4, DK 4 og TV2 Charlie, så du aldrig kommer til at mangle god underholdning.

Få 40 tv-kanaler og masser af streaming til kun 424,- kr. pr. måned

Her kan du se oversigten over Mixkanaler

For at kunne benytte in-tv Mix skal dit tv være udstyret med et CI+ interface. Programkort kan lejes gennem in-tv.dk, eller in-tv web kan benyttes.

Hos in-tv.dk har vi ingen pointsystemer. Her kan du helt selv sammensætte din tv-pakke. Så behøver du ikke gå glip af de bedste realityprogrammer, de største sportsøjeblikke eller dine yndlingsserier.

Med in-tv Mix 20 kan du skræddersy Basicpakken med 20 ekstra kanaler, som du frit vælger fra vores Mixkanaler.
Kanalerne kan ændres gratis en gang om måneden. Så har du altid de kanaler, der skal til for at følge med i dine yndlingsserier eller sæsonens sport.

Med in-tv Mix 20 får du altså:
• 24 kanaler fra Basicpakken
• Viaplay | Film & Serier
• in-tv Web
• 20 helt valgfrie kanaler
• Ekstra får du også Kanal 4, DK 4 og TV2 Charlie, så du aldrig kommer til at mangle god underholdning.

Få 50 tv-kanaler og masser af streaming til kun 618,- kr. pr. måned

Her kan du se oversigten over Mixkanaler

For at kunne benytte in-tv Mix skal dit tv være udstyret med et CI+ interface. Programkort kan lejes gennem in-tv.dk, eller in-tv web kan benyttes.

Er du tilfreds med vores eksisterende pakkeløsninger, men blot har lyst til at tilføje enkelte kanaler, er tilvalgskanalerne en nem og fleksibel måde at supplere din tv-pakke på.
Allerede fra Basic tv-pakken kan du tilvælge en eller flere af dine yndlingskanaler.

Har du spørgsmål til priser på den enkelte kanal kan du enten kontakte os eller se mere på din egen selvbetjeningsportal.

Her kan du se oversigten over Tilvalgskanaler
Her kan du se priserne på de enkelte Tilvalgskanaler


For at kunne benytte tilvalgskanaler skal dit tv være udstyret med et CI+ interface. Programkort kan lejes gennem in-tv.dk, eller in-tv web kan benyttes.

Vi har samlet de mest populære tilvalgskanaler i seks attraktive tilvalgspakker. Så kommer du aldrig til at mangle god underholdning.
Tilvalgspakkerne kan tilkøbes alle vores tv-pakker.

Her kan du se oversigten over Tilvalgspakkerne

For at kunne benytte tilvalgspakkerne skal dit tv være udstyret med et CI+ interface. Programkort kan lejes gennem in-tv.dk, eller in-tv Web kan benyttes.

Devices

Med et programkort fra in-tv.dk er det slut med den gamle tv-boks og slut med flere forskellige fjernbetjeninger, der bliver væk. Et programkort sættes direkte i dit fjernsyn. Det giver hurtig og nem adgang til de kanaler, du har i din tv-aftale. Hos in-tv.dk lejer du altid ét gratis programkort med, når du køber en tv-pakke, hvor det er nødvendigt. Vil du for eksempel også have dine kanaler tilgængelige i børneværelset eller soveværelset, kan du leje et eller flere ekstra programkort til en pris på 39,- pr. stk. pr. mdr. Vi hjælper selvfølgelig meget gerne med opsætning og alle de spørgsmål du måtte have.

Bestil dit programkort på vores selvbetjening eller kontakt os på 44 40 41 46 eller send os en mail på [email protected]

Vejledningen til at installere dit programkort kan du se her
Du kan også finde vores vejledningsvideo til isætning af programkort her

Når du bestiller bredbånd fra in-tv.dk, følger markedets bedste modem selvfølgelig med. Hos in-tv.dk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os på 44 40 41 46 eller sende os en mail på [email protected]

Vejledningen til at installere dit modem kan du se her

Hvis du oplever problemer med dit Wi-Fi kan du finde hjælp her
Du kan også finde vores vejledningsvideo til tilkobling af modem her

Tilvalg – Bredbånd

Med in-tv Sikkerhed kan du roligt slappe af og føle dig tryg, når du færdes på nettet. Vi er dit værn mod cyberkriminalitet, og hos os får du blandt andet testvindende anti-virus, udvidet netbank beskyttelse, forældrekontrol, to-vejs firewall samt opsætning på alle dine enheder – så behøver du ikke bekymre dig om noget.

Du kan få in-tv Sikkerhed for kun 39,- om måneden og der er selvfølgelig hverken oprettelsesgebyr, binding eller andre ekstra betalinger, til gengæld hjælper vi dig gratis i gang med opsætning på alle dine enheder.

in-tv Sikkerhed kan tilkøbes via Mit.in-tv.dk

Med in-tv IT-hjælp er alle dine IT-problemer bliver løst hurtigt og nemt. Så kan du komme videre uden at bøvle med teknikken. Uanset om det er printeren, WiFi, opdateringer, optimeringer eller hvad end der kan drille, sidder vores dygtige team altid klar til at hjælpe.

Du kan få in-tv IT-hjælp for kun 79,- kr. om måneden på en enkelt enhed og for 149,- kr. på et ubegrænset antal enheder i din husstand. Der er selvfølgelig hverken oprettelsesgebyr, binding eller andre begrænsninger.

in-tv IT-hjælp kan tilkøbes via Mit.in-tv.dk

Hos in-tv.dk kan du også købe en fast IP-adresse som tilkøb til din internetløsning.
En fast IP-adresse er for dig:
• Der har en tyverialarm, der har brug for at være tilkoblet en fast adresse
• Der spiller mange spil online, eller har en gamer i huset
• Der har brug for at tilgå din virksomheds internetserver hjemmefra f.eks. ved hjemmearbejde.

Med en fast IP-adresse fra in-tv.dk forbliver IP-adressen altid den samme, og skifter altså ikke fra dag til dag som en normal dynamisk IP-adresse – slut med at ryge af nettet på de helt forkerte tidspunkter. En Fast IP-adresse fra in-tv.dk koster kun 49,- pr. mdr.

Kontakt os endelig på 44 40 41 46 hvis du ønsker at bestille, eller har spørgsmål.

Hos in-tv.dk tilbyder vi også, at du kan oprette din egen in-tv mail under domænet @in-tvmail.dk. Du opretter din nye mail på din Selvbetjening.

Du kan læse om mailopsætning her

Priser

Her kan du se vores faste priser hos in-tv.dk
Oprettelsesgebyr: 495,-
Skift af tv-pakke: 495,-
Teknikerbesøg: 695,- pr. påbegyndt time
Skift af internetprodukt: 0,-
Skift af Mix-kanaler og tilvalgskanaler: 0,-

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 44 40 41 46

Fandt du ikke svar på det, du søgte?

Så kontakt os endelig